Nog plaatsen vrij voor SIV 26-28 Mei + 1-2 September !!!!

Go down

Nog plaatsen vrij voor SIV 26-28 Mei + 1-2 September !!!! Empty Nog plaatsen vrij voor SIV 26-28 Mei + 1-2 September !!!!

Post  Nikki on Fri Mar 09, 2012 10:06 am

http://imalaparapente.be/IMALA_opleiding/SIV_stage.html

S: simulatie
I : incident
V : in vlucht

Deze stage wordt georganiseerd in een volledig op veiligheid gebaseerd kader: boven water, vlakbij de oever en met een boot die de piloot tijdens de vlucht volgt. Begeleid door een SIV gebreveteerde monitor en uw oefeningen worden gefilmt en nadien gedebrieft in de gite. Het doel van een SIVstage is om onverwachte moelijkheden tijdens de vlucht te leren hanteren en zo op een veilige manier te reageren op moeilijke situaties.

Voor wie:
Voor piloten met eigen material en minimum 50 vluchten, die zelfstandig kunnen landen en starten. Die stilaan meer uitdagende condities in de lucht willen proeven, of aan competitie willen deelnemen. Ook voor piloten die gewoon een heropfrissing willen van de veiligheidsmanoeuvres in functie van hun vleugel en niveau.

Programma:
Het volledige aanbod wordt individueel besproken en aangepast aan elke pilot. Op basis van uw vragen en mogelijkheden wordt een planning opgesteld. Met een infovergadering waar alle technieken theoretisch worden behandeld, een pre-check van uw materiaal ter plaatse, individuele briefing voor de start en één na de vlucht. ‘s Avonds wordt een videodebriefing gedaan op een groot scherm. Nadien worden de technieken van een plooing van de reserveparachute ook stap voor stap uitgelegd.

Waar en wanneer:
In Annecy in de maanden maart, april, mei, juni, September en November.

Prijs:
EUR 135,-/dag inclusief theoriesessie voor en na de stage, boot, video, begeleiding door SIV monitor en starter.
Nog te voorzien: vervoer, overnachtingen & eten.

Inschrijving:
Via een simpele mail naar info@imalaparapente.be met de volgende gegevens:
•Naam:
•Voornaam:
•Adres:
•Telefoonnummer:
•Geboortedatum:
•Gewicht:
•Keuze van lessen :

•Gewenste datum (zie kalender):
Raadpleeg onze kalender om de dagen waarop u mogelijkheden heeft uit te kiezen. Stuur ons een mail om uw plaats te reserveren. Wanneer er op de stage van uw keuze geen plaats is zullen we u zo snel mogelijk contacteren. U krijgt altijd een bevestiging per mail wanneer u ingeschreven bent en een datum waarop de infovergadering zal plaatsvinden.
Nikki
Nikki

Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 2011-10-07
Leeftijd : 35
Woonplaats : Wavre

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum